CinemaLion

2016. április 06. 12:24 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Sziasztok!

Fontos hírem van a számotokra! Az elkövetkezendő pár napban egy picikét megfognak ritkulni az írásos kritikáimnak a száma, mert egy speciális bemutatón dolgozok, egy nagyon speciális film esetén. Ez egy olyan alany lesz, amiről nem lehet egy hétköznapi írásos kritikát készíteni, és mivel hamarosan közeledik a minden éveben megrendezésre kerülő Baaad Movies Filmelemző Oscar úgy gondoltam, hogy ez egy tökéletes alkalom lenne a bemutató elkészítésére. A rendszeres látogatók szerintem már sejtik, hogy melyik filmről lesz szó, de a többieknek egyenlőre ez maradjon egy meglepetés. Viszont mivel rengeteg energiámat fogja felemészteni, és mivel egyáltalán nem vagyok gyakorlott a videó vágó programokkal kapcsolatban, és mivel van egy állandó munkahelyem is, így a szokásos két napi egy kritikához képest ez a szám most egy picikét meg fog ritkulni. Ne aggódjatok, nem lesz ez az időszak túl hosszú (remélem), közben pedig a blogon sem áll meg teljesen az élet, mert még fognak megjelenni kritikák, és 1-2 egyéb érdekes filmvilággal kapcsolatos dolgokról is jelennek meg posztok, csak ideiglenesen ezek csak másodlagos dolgok lesznek. Előre is köszönöm a megértést és türelmet!

-1x-1.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr168573530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JackieBlack 2016.04.06. 17:32:27

Kíváncsian várjuk azt a speciális bemutatót és nem haragszunk meg, ha nem jelennek meg túl gyakran kritikák! Nekem amúgy már van egy tippem, hogy melyik filmről lehet szó. :P
A Baaad Movies Oscar pedig remélem most is fog számunkra tartogatni meglepetéseket!
CinemaLion
süti beállítások módosítása