CinemaLion

2016. július 27. 20:41 - Tomlion

Helyzetjelentés! - Drasztikusabb változások a jövőben ;)

Sziasztok!

Feltűnhetett, hogy az utóbbi időben, hiába értem vissza a munkából nem jelentkeztem egy kritikával sem új vagy régi filmről. Ez sajnos azzal magyarázható, hogy nagyon sok dolgot szeretnék csinálni, amikre viszont több időt szeretnék fordítani, mint egy egyszerű írásos kritikával. 

Az első és legfontosabb, hogy a 6. Filmelemző Oscar sikerén felbuzdulva elszeretném kezdeni a saját filmbemutató sorozatomat is, ami tény és való, hogy hatalmas munkával járna, de a beszédkészségem fejlesztése szempontjából nagyon jó projektnek ígérkezik, és esetleg néhány korábbi kritikámat megvalósítanám videós formában is. Azonban szeretném az Elrabolva 3 kritikám színvonalát fent tartani, ezért biztos, hogy sokkal ritkábban jelentkeznék egy videóval, mint Sorter és BlackSheep. 

Egyenlőre ezek a terveim, de a megszokott írásos kritikák sem fognak teljesen megszűnni, csak ritkábban jönnek majd, mint például májusban. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a kérdést, hogy mégis mi történt velem 3 hétig. Minden rendben van, többet szeretnék a bloggal foglalkozni, mint eddig, de ehhez több idő és gyakorlat kell, amikből még hiányaim vannak. 

Köszönöm a türelmet! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr288918298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása