CinemaLion

2017. március 01. 09:51 - Tomlion

Filmes napló: 2017 Február

Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek! A megszokott módon itt elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. Egyéb teendők miatt, vagyis munka két CinemaLion Bemutató forgatókönyvének a megírása és természetesen sorozat nézések miatt filmek terén nem volt olyan terjedelmes ez a hónap, mint például a Január volt, de szerencsére sikerült ebben a hónapban is nagyon jó filmeket nézni. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!  

loews4_zpsc2db453d.png

Midsomer - Halál és álom 10/7

Detektiv Conan Episode ONE (Special) 10/9 (Conan a detektív című animének az első epizódjának a másfél órás "Remake"-je, ami kibővíti az első epizódban történt eseményeket. Lehetne ezekre az extra jelenetekre azt mondani, hogy fölösleges Filler jelenetek, de szerintem nagyon sok dolgot sikeresen megmagyarázott, hogy egyes dolgok miért, és hogyan történtek!)

conan-ep-1-2.png

Indiana Jones: Az elveszett frigyláda fosztogatói 10/9 X (A filmről készített Bemutatómat ITT megnézhetitek!)

Hirtelen halál 10/6 (Egy nagyon kellemes és szórakoztató Van Damme stílusú Die Hard copy a jobbik fajtából, de nem különleges.)

Indiana Jones és a végzet temploma 10/6 (A filmről készített kritikámat ITT elolvashatjátok!)

temple-of-doom-4-e1467064445367-1024x443.png

007 - Goldfinger 10/9 (Idáig szerintem a legjobb Sean Connery Bond film.)

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 10/10 (Hamarosan jelentkezek egy Minikritikával!)

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 10/5 (Erről a filmről egy különleges videó lesz, aminek a technikai gondjai miatt lehet, hogy egy picikét csúszni fog. De ne aggódjatok, mert ha túl sokat csúszna a videó, akkor addig jelentkezek egy másik Bemutatóval!)

Rocksuli 10/9 (Ez a film levett a lábanról. Egy igazi Feel Good Movie, igazi tartalommal és nagyon jó zenékkel!)

school-of-rock.jpg

Millió dolláros bébi 10/10 (A megnézése után elment az életkedvem. Ilyen gyomrost már régen kaptam filmtől.)

Automata 10/8 (Egy nagyon érdekes és egyedi megközelítése a posztapokaliptikus világképének. Egy kriminálisan alulértékelt film -csak 37 pont a Metascore-on- azonban aki szereti a lassú, gondolkodtató, egyedi filmeket, akkor nekik nyugodtan tudom ajánlani.) 

u2ns0qartand6dq0tkad.jpg

Midsomer - A két Hamlet története 10/6

Lego Batman - A film 10/7 (Nem rendelkezik olyan tartalommal, mint a zseniális Lego kaland, de szerencsére nem is próbált jobb lenni! Egy igazi geek mozi a Batman rajongóknak. Már régen eltemettem a paródia műfajt, de ha ez a műfaj a Lego filmekkel éledne újra, azzal maximálisan meg lennék elégedve! A Lego Ninjago például egyáltalán nem érdekel, de az előzetese marha vicces volt és lehet, hogy utólag mégis csak lecsekkolom.) 

Locke - Nincs visszaút 10/8 (Egy film, ami csak egy kocsiban zajlik, és csak párbeszédek vannak benne... DE azok a dialógusok...!)

locke.png

JOHN WICK 10/8 X (Hamarosan megnézem a 2. részt a moziban, ezért felfrissítettem az első rész emlékeit. Ha tudni szeretnétek a véleményemet róla, csak olvassátok el ITT a kritikámat róla!)

Hős 10/8

Toy Story 3. 10/10 X (Hiába tartom zseniálisnak az Agymanók-at, számomra még mindig ez a legjobb Pixar animációs film!)

Beverly Hills-i zsaru 10/9 X (Frissen és ropogósan megkaptam a rendelt DVD-t, és újra néztem 2-3 év után és még mindig egy nagyon szórakoztató film. Egyébként azt tudtátok, hogy a forgatókönyvet Oscar-ra jelölték? Dúrva, mi? Véleményem szerint Eddie Murphy legjobb filmje.)

gal-beverly-cast-jpg.jpg

Nagy zűr kis Kínában 10/7 (Ettől a filmtől egy akkora agyf*szt kaptam, mégsem volt rossz a film. Egy nagyon gyost tempójú, érdekes világgal rendelkező film. Nem mindenkinek fog tetszeni, de akinek igen, annak nagyon. Gyerekként én szerintem imádtam volna, annyira random!)

Midsomer - Ragadozómadarak 10/8

Címkék: Filmes napló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr3112303775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása