CinemaLion

2017. április 17. 14:02 - Tomlion

Helyzetjelentés! (04.07.) - Update!

UPDATE:

Sziasztok! Ebben az Április 7-én közzétett bejegyzésben írtam, hogy jelentkezni fogok videós kritikákkal is. Nos, erről a Projektről le kell mondanom. Sajnos sokkal több munka lenne egy ilyen videó elkészítésére, mint számítottam hang vágás terén, ezért úgy döntöttem, hogy inkább maradok a minőségibb CinemaLion epizódoknál és az Írásos kritikáknál. A Különleges Indiana Jones 4 videóm viszont mozgásba lendült és remélem Április 24-ig betudom fejezni, mert utána munka miatt el kell utaznom. Ha ez végül mégse jönne össze, akkor Május elején fog megjelenni. Valamint még ma jelentkezek egy Írásos kritikával!

Sziasztok! Lassan egy éve készítem a CinemaLion bemutatókat, de csak most érzem lassan elérkezettnek az időt arra, hogy megpróbálkozzak a szóbeli kritikák készítésével. Ezek a videók hasonló stílusúak lennének, mint az Írásos kritikáim, csak szóban, előre megírt szöveg nélkül. Természetesen nem egy szuszra, vágások nélkül, mint például a korábbi, kisérleti videómon a korhatár besorolásokról. Viszont nem mindig az éppen aktuális filmekről készíteném ezeket a videókat (azokat ráhagyom a többi profira: Filmbarátok, Sorter és BlackSheep élménybeszámolói, Szirmai Gergő stb.), hanem olyan filmekről beszélnék leginkább, amiket éppen láttam, és érdemes róluk beszélni, de nincsen annyi mondandóm róluk, amik jók lennének egy teljes értékű CinemaLion bemutatóra. Nem tudom, hogy bevállik-e számomra ez a formátum, de ezért kell kisérletezgetni, és ha nem vállik be, akkor maradok az Írásos kritikáimnál.

microphone-on-stage.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr8612432091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása