CinemaLion

2017. május 05. 09:19 - Tomlion

Extra: Oroszlánkirály bemutató (Angol!) - by Confused Matthew

 Az Aladdin mellett az Oroszlánkirály az egyik kedvenc Disney animációs filmem. Azonban  2008-ban Confused Matthew csinált egy őszinte videót arról, hogy miért nem szerette már gyerekként ezt a filmet. Nagyon sok dologgal nem értek egyet a videójával kapcsolatban, de volt nagyon sok érdekes tény, amikről korábban nem gondoltam bele. Az videó készítője pedig úgy döntött, hogy ismét előveszi a filmet és részletesebben beszéli ki. Nem kell egyetérteni a mondandójával, mert én sem értek mindenben egyet, azonban sokkoló volt számomra beismerni, hogy a filmnek bizony vannak komolyabb hibái, amikről nem vettem tudomást.

Egyetértetek a videó egy részével vagy egy nagy hülyeségnek tartjátok az egészet? Írjátok le a véleményeteket, mert ennél a filmnél szerintem tényleg lehet érdekes dolgokról beszélni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr1112482427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása