CinemaLion

2017. június 04. 17:17 - Tomlion

CinemaLion - Terminátor: Genisys (2015)

Lassan 1 éve készítettem el a Terminátor 3. Bemutatómat (ITT) és megigértem, hogy a Genisys-ről is készítek egy videót. Egy picikét nehéz szülés volt, a kép minőség sajnos nem a legjobb, de sajnos így tudtam elkészíteni. Ettől függetlenül jó szórakozást kívánok a videóhoz! ;)

cinemalion_bemutatja_10.png

Linkek a TOVÁBB után!

iOS Link: http://apple.co/2osZpHh
Android Link: http://bit.ly/2o4R29u
Windows Link: http://bit.ly/2pD9aaA

 Pár nap múlva jelentkezek egy picikét hosszabb "Így készült..." bejegyzéssel!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr2912562661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2017.06.06. 11:47:18

Ez a videó.... zseniális! Minden benne van, miért utáltam ezt a filmet! S igen, ha legalább az akció jelenetek jó lettek volna. A "dínóbotos" poénon röhögtem! XD

Illetve ha már spoiler: ki felelt ennek a filmek a reklám kampányáért? Mert fenékbe kéne billenteni azt, aki már a reklámokban ellövi a fontosabb részeket!

Illetve az még epic is lehetett volna, ha Conor lett volna a főgonosz, szimbolizálva, hogy nem egy embertől kell elvárni a megváltást, hanem az embereknek magukba szállva közösen..... A probléma az volt, ahogyan "megvalósították"!

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.06.06. 14:48:33

@Mangekyo22: Valamennyire egyetértek, de szerintem a készítők csak felakarták idegesíteni a rajongókat. A videóban pedig már nem jutott időm beszélni róla, de az, hogy James Cameronnal is reklámozták ezt a szarkupacot a legnagyobb marketing húzás, amit életemben láttam!
Örülök, hogy tetszett a videó! ;)
CinemaLion
süti beállítások módosítása