CinemaLion

2017. június 22. 20:14 - Tomlion

Random poén: Tom Cruise kapaszkodik mém

A Spoileres Szamuráj Jack kritikám egy picit késik, de előtte jelentkezek egy Random poénnal. Most találtam rá erre a mémre, aminek a neve Tom Cruise Clinging meme, aminek annyi a lényege, hogy a Rogue Nation-ban Cruise volt olyan őrült, hogy a valóságban kapaszkodott egy igazi repülőgépen ami talán minden idők legveszélyesebb filmes mutatványa. Ebből az internet csinált is egy mémet, ahol Cruise mindenen megkapaszkodik! Ennek örömére én is csináltam gyorsan magamnak egyet, de a neten rakással találhattok! :D

Alig 2 perc alatt dobtam össze! ;)

vasember-cruise.png

Tovább után megtaláljátok a PNG-s Tom Cruise képet, ahol magatok is csinálhattok vicces képeket. Árasszuk el a netet ezekkel a képekkel, akár a komment szekcióban elküldhetitek a saját műveiteket! Holnap jelentkezek 5 új képpel. ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr3512614563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása