CinemaLion

2017. július 01. 18:00 - Tomlion

Filmes napló: 2017 Június

Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek! A megszokott módon itt elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!  

theaterf1onrf-00006562-0011.jpg

Védd magad 10/6 (Vin Diesel itt számomra bebizonyította, hogy tud színészkedni ha akar! Azonban maga a sztori már sokszor látott tárgyaló termi dráma, ami szerintem Dokumentumfilmként jobban működött volna. De semmi komoly gond nincsen vele, ajánlom a megnézését!)

vedd_magad_iras4.jpg

Boncolás 10/8 (Egy nagyon egyedi, és kreatív film, amihez mostanában nagyon ritkán van lehetőségem.)

Repülők, vonatok, autók 10/8 (A mai vigjátékokért nem igazán vagyok oda. Ezért néha keresgélek a 80-as, 90-es évek felhozatalából filmeket. Ez a film viszont nem csak jó alapszituációval és humorral rendelkezik, hanem érdekes és szerethető karakterekkel, valamint egy fontos tanulsággal, amit nem szeretnék elárulni.)

Sérülés 10/7 

Az utolsó esély 10/7

Godzilla (1998) 10/3 (A Függetlenség napja mind a mai napig egy szórakoztató, ostoba látványfilm. Ezért nem tudom felfogni, hogy ITT mi történt. Idegesítő, unalmas sablon karakterek, nagyon rosszul öregedett CGI, borzalmas forgatókönyv és túl sok Jurassic Park koppintás. Borzalmas!)

letoltes_1_1.jpg

Mr. Brooks 10/7 (Első sorban azoknak ajánlom a filmet, akik nagyon szeretik a Dexter című sorozatot!)

Némó kapitány 10/7 (Egy klasszikus, amit most sikerült pótolnom. A látvány első osztályú, a karakterek érdekesek. Néhány logikai döntést furcsáltam, aminek semmi értelme nem volt és egy picikét hosszúnak éreztem, de összességében jó szórakozást nyújt mind a mai napig.)

Pókember 10/8 X (Régen is jó volt, most is jó... Az új Pókember filmnek nehéz dolga lesz elérnie ezt a szintet!)

Öslények országa 10/8 X (Egy nagyon érzelmes és szerethető film, ami valamilyen oknál fogva 10-nél több DVD folytatást kapott. De minek?)

scary-land-before-time.jpg

Elbarmolva 3. 10/3 X (Audiokommentár ITT megnézhető!)

Ballistic - Robbanásig feltöltve 10/4 (Ez annyira semmilyen volt, hogy már semmire nem emlékszem belőle.)

A zátony 10/6 (A film vége sajnos túlzottan fantáziadús volt, de ennek ellenére egy feszült és izgalmas Cápás film, amit azoknak ajánlok, akik már unják az Asylum féle Cápás hülyeségeket.)

A bűn hálójában 10/9 (Ne ítélj el egy filmet az IMDB pontja alapján. Erről a filmről a jövőben számíthattok egy CinemaLion Bemutatóra!)

Midsomer - Bűnözők bizottsága 10/8

Cowboy Bebop a sorozat 10/6 (Maga a film sztorija, amivel nem foglalkozott sokkal érdekesebb volt, mégsem foglalkozott vele semmit. Látom az értékeit, hogy miért lett klasszikus, de számomra egy One Piece, Death Note és társai után ez már nagyon kevés volt!)

1319380_english_showdetailheaderdesktop_7bf6154b-d14f-e711-8175-020165574d09.jpg

Cowboy Bebop a film 10/6

The Star Wars Holiday Special 10/1 (Filmbarátokpodcast Audiokommentárral természetesen!)

Life Itself 10/8 

Üdv a mocsokban 10/5 (Szintén egy gagyi, kiszámítható és felejthető krimi.)

Speed Racer 10/9 (Ez a film annyira király volt, hogy erről készítenem kell egy Bemutatót, hogy részletesen elmagyarázhassam, miért!)

A halál csöndje 10/7 (Egy nagyon sötét, egyáltalán nem klasszikus hangulatú Spagetti Western, amit a műfaj rajongóinak bátran tudok ajánlani. Egyedül az operatőri munka volt az, ami egyáltalán nem tetszett, túzottan hektikus volt néha és sokat rángatták, ami a mai akció filmeknél is nagyon idegesítő, de egy régi filmnél ez a hatás sokkal rosszabb!)

halal_csondje.jpg

Midsomer - A fogadó 10/8

Verdák 3. 10/6 (Szeretem az első filmet, a másodikat kevésbé, ez pedig egynek nem volt rossz. Túlzottan lassú volt a film és az előzetesekben reklámozott ütközésnek sem volt semmi komoly hatása sem Mcqueen-re, sem a történetre. Egynek viszont nem rossz.)

Elveszett jelentés 10/8

Régi város 10/8

Világok harca 10/7 (Nagyon erősen kezd és meglepően nagyon sötét hangulatú főleg egy Blockbuster-hez képest... De a film utolsó harmada olyan irányzatot vett fel, ami nagyon nem működött nekem.) 

war-of-the-worlds.jpg

A nyomorultak 10/7 

Egérmese 10/7 (Öslények országa alkotójától szintén egy nagyon szomorú, de egy szeethető és izgalmas mese, gyönyörű animációval!) 

Baromi őrjárat 10/6 (Tahó vígjátékokért nem igazán vagyok oda, de ez nem volt rossz. Voltak benne igazi WTF baromságok, amiket még soha nem láttam. Egynek nem volt rossz!)

Déjà vu 10/4 (Szeretem Tony Scott filmjeit, de ezzel nagyon mellé fogott, mert az egésznek SEMMI értelme nem volt, mint a Terminátor Genisys-nek. Erről egy nap biztos lesz egy Bemutató!)

8467503_orig.jpg

Alvilági játékok 10/9

Aki legyőzte Al Caponét 10/8 

Vaskabátok 10/10 X (Audiokommentár) (Baby Drive-ra való felkészülés képpen megnéztem a Cornetto Trilógia 2. részének az Audiokommentárját és a DVD többi Extra tartalmát!)

Scott Pilgrim a világ ellen 10/8 (Valamint pótoltam a mára már kultikus filmjét, ami nem elsősorban az én célcsoportomnak készült, viszont olyan egyedi stílusa van a filmnek, amit korábban még soha nem láthattam! Nem mindenkinek fog tetszeni, de nekem szerencsére bejött.)

Pókember 2. 10/9 X (Az új Pókember film tuti biztos, hogy meg sem fogja közelíteni tartalmilag!)

A békés harcs útja 10/9 (Olyan kérdésekkel foglalkozik és olyan válaszokat ad és kérdéseket hagy maga után, hogy a film megnézése után hosszú órákig csak gondolkodtam, annyira hatásos volt. Ha legközelebb megnézem nem kizárt, hogy 10 pontot fogok adni neki!)

maxresdefault_16.jpg

A szikla 10/8 X (Ez a film az élő példája, hogy Michael Bay tud jó és nagyon szórakoztató filmeket iscsinálni!)

John Wick: 2. felvonás 10/9 X (Még mindig olyan jó volt, mint az első megnézés után!)

Nem vénnek való vidék 10/8

Volt egyszer egy Venice 10/7 (Itt FreddyD-t szeretném idézni, mert egyetértek vele: "Egy megfilmesített GTA-t kap az ember. Sok küldetéssel, remek karakterekkel, suttyó poénokkal és egy MOTIVÁLT Willis-szel! Nagy meglepetés!") 

Baby Driver 10/9 (Kritikát ITT elolvashatjátok!)

babaydriverfb.jpg

Címkék: Filmes napló
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr9012631659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2017.07.09. 15:25:11

A Boncolás nagyon jó és kellemes horror film volt!

Az egész lista korrekt, egyedül a Verdák 3-al nem tudok egyetérteni, mert az nálam egy 3/10, de lehet, hogy csak én nem tudom élvezni a Verdákat.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.07.09. 16:56:09

@Mangekyo22: A Verdák 2-nél nálam semmi nem lehet rosszabb és a harmadik sem tökéletes de legalább sokat javítottak. Egyedül a marketing az amire nagyon pipa vagyok hogy az baleset mégsem volt Villám karaktere számára olyan tragikus. :/
CinemaLion
süti beállítások módosítása