CinemaLion

2018. április 01. 07:58 - Tomlion

CinemaLion - Star Wars: The Last Jedi (Április 1.)

Az elmúlt évek egyik legellentmondásosabb filmjének Star Wars 8. részének a bemutatója, ahol kifejtem, hogy miért tartom egy nagyszerű alkotásnak! ;)

UPDATE: Igen, ez egy Április elsejei tréfa volt, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem lesz a filmről bemutató! Amint megjelenik itthon is DVD-n és újra megnéztem már rendesen össze tudom szedni a gondolataimat az alkotással kapcsolatban. Addig is az évad záró videómmal néhány napon belül végzek, valamint dolgozok egy Extra videón a CinemaLion két éves évfordulója alkalmából.

Sajnos nem tudom, hogy a kritikák milyen rendszerességgel fognak a jövőben jönni, mert a munka mellett nagyon lefoglalnak a videók készítése. Viszont, ha belegondolok, mindig is videókat szerettem volna készíteni, mert így tudom igazán magamat kifejezni. ;)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr413796494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása