CinemaLion

2018. június 17. 20:54 - Tomlion

RetroLion - Shatterhand (NES)

 Egy nagy szerelmese vagyok a Retro játékoknak, ezért úgy gondoltam a CinemaLion mellett néha napján jelentkeznék egy retro játék bemutatóval. A Shatterhand egy nem nagyon ismert akció platform játék a 8 Bites korszak végéből!

John NES Lite-ról egy pár gondolat!

A videóban a John NES Lite nevű telefonos emulátort használtam, amivel könnyen és egyszerűen lehet ezekkel a klasszikusokkal kültéren játszani. Az összes játék közül idáig egy játék volt játszhatatlan számomra, mégpedig a Ninja Gaiden 2. második pályája, ami nem is meglepő, mert az a pálya rész nagyon komplex egy NES játékhoz képest, amit az emulátor nem tudott rendesen feldolgozni! Valamint azoknak ajánlott elsősorban ennek az applikációnak a letöltése, akik rendes kontrollerrel már játszottak ezekkel a klasszikusokkal, mert nekem is egy picit szokatlan volt elsőnek érintő képernyővel játszani velük, de nagyon gyorsan meglehetett szokni.

Jó szórakozást hozzá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr5814054374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása