CinemaLion

2018. január 21. 15:29 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Az a helyzet támadt, hogy a laptomommal egy újabb gond adódott, ami miatt el kellett vinnem szerelőhöz. Eddig még tudtam annyit használni a gépet, hogy a következő bemutatók szövegkönyvét megírjam és hogy írásos kritikákal is jelentkezzek, de most már ezt se megy. Nem tudom mikor javítják meg, még egy rendelt alkatrészre várnak, így ezt a bejegyzést is a mobilomról kellett írnom. Türelmeteket köszönöm!

Szólj hozzá!
2018. január 10. 16:10 - Tomlion

Filmelemző Oscar - 2. helyezett lettem!!!

 A tavalyi 5. helyezésem az Elrabolva 3 videómmal egy hatalmas teljesítménynek tűnt, éppen ezért alig tudom felfogni, hogy a mostani versenyre, ami szerintem az elmúlt évek egyik legkeményebb mezője volt olyan versenyzőkkel, mint például Katakomba Ferenc és Badfear, sikerült az ezüst érmet elnyernem. Ez a verseny mutatta meg számomra a legjobban, hogy a Baaad Movies stílusú első videóim óta mennyit sikerült az elmúlt másfél év alatt fejlődnöm, amit részben nektek is köszönhetek, mert ha nem néztétek volna a videóimat nem biztos, hogy ma is készíteném őket.

Köszönöm!

Képtalálat a következőre: „second place”

A nevezési videómat ITT megtudjátok nézni!

2 komment
2018. január 08. 10:00 - Tomlion

Top 10 kedvenc filmem 2017-ben!

A 2017-es év szerintem egy nagyon kellemes év volt a filmek számára, de főleg számomra! Néhány kivételt leszámítva az összes filmre eltudtam menni, amikre szerettem volna, és azok közül is csak 1-2 filmben sikerült igazán csalódnom. Ebben a listában pedig megtudhatjátok, hogy mely filmek voltak a kedvenceim a 2017-es évből! Azt még fontos megemlítenem, hogy ezek nem a legjobb filmek, amiket láttam, mert az a lista egy picikét másképpen nézne ki. Számomra ezek a filmek voltak tavaly a legemlékezetesebbek, és a kedvenceim!

Képtalálat a következőre: „2017 the end”

Tovább
3 komment
2018. január 06. 10:00 - Tomlion

Top 10 legnagyobb meglepetés 2017-ben!

A 2017-es év a meglepetések éve volt! Az új Transformers film nem kaszált egy milliárd felett, Az utolsó Jedik nagyon megosztó lett, valamint ebben az évben olyan filmek jelentek meg, amiktől senki nem várt semmit, mégis nem várt sikereket értek el akár kritikailag, akár közönség szinten. Éppen ezért ebben a bejegyzésben azokat a filmeket említem meg, amiktől őszintén megmondom nem sokat vártam, mégis nagyon kellemes élményben részesítettek. Figyelem, ebben a listában a magyarországi megjelenéseket veszem figyelembe, illetve van egy Netflix-es film is aminek nem hiszem, hogy lesz itthon megjelenése a közel jövőben! 

Képtalálat a következőre: „2017 surprises”

Tovább
2 komment
2018. január 04. 11:00 - Tomlion

Top 5 legjobb mozis élményem 2017-ben!

Sziasztok! Véget ért a 2017-es év, és 2016-al ellentétben sokkal többször voltam moziban, ennek köszönhetően pedig több olyan filmet is láttam, amiket nagyon szerettem. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ebben a bejegyzésben a legjobb mozis élményeimet foglalom össze. Ez nem azt jelenti automatikusan, hogy ezek voltak a kedvenceim, bár 1-2-nél van összefüggés, a lényeg az, hogy a közel jövőben lesz még két hasonló lista a 10 legnagyobb meglepetésemről és a 10 kedvenc filmemről is. Negatív lista sajnos nem lesz egyik kategóriában sem, mert igyekszek jó filmeket nézni moziban, még nem járok ott, hogy ott bármit megnézhessek. Jó szórakozást! ;)

Kapcsolódó kép

Tovább
Szólj hozzá!
2018. január 01. 00:00 - Tomlion

Filmes napló: 2017 December

 Sziasztok és boldog új évet!

Ismét el telt egy hónap, valamint egy újabb év. Mind azoknak, akik csak mostanában találtak rá a blogra: Minden hónap elején készítek egy listát, ahol felsorolom, hogy az előző hónapban milyen filmeket néztem meg. Vannak közöttük jó és rossz filmek, ismertek, valamint néha sokak által elfeledett filmek is, amiket az IMDB pontozás szerint 1-10-ig értékelek, illetve néhány sort is írok néhány filmnél (például, miért csak adtam 7 pontot egy filmnek). Az olyan filmeket, amiket korábban már láttam egy nagy "X"-el jelöltem, mert nagyon szeretek filmeket újra nézni, még az olyanokat is, amiket nem kedveltem, de néhány év eltelte után adok nekik egy újabb esélyt, hogy változott-e azóta a véleményem róluk. Jó szórakozást!

Kapcsolódó kép

Tovább
Címkék: Filmes napló
Szólj hozzá!
2017. december 31. 06:06 - Tomlion

Tervek a jövő évre, valamint... BUÉK!

Képtalálat a következőre: „2018 new year”

A 2017-es év hamarosan véget ér és annak ellenére, hogy az elmúlt 1-2 hónapban technikai gondok miatt ritkábban tudtam jelentkezni videókkal és bejegyzésekkel köszönöm azoknak, akik továbbra is látogatják a blogot. Januártól szerencsére ezek a gondok nagy valószínűséggel már meg fognak oldódni, ami azt fogja jelenteni, hogy gőz erővel tudom készíteni a következő videókat, amiknek a szövegével nagyon meg vagyok elégedve. 2016-al ellentétben, ahol csak maximum 3-4 alkalommal voltam moziban a 2017-es év már sokkal jobb volt számomra, mert kb. 20+ alkalommal voltam a moziban, ami azt mutatja, hogy ez az év sokkal jobb volt filmek tekintetében. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy Január elején több Top 10-es listával is fogok jelentkezni, hogy megemlékezzek a 2017-es évről.

A tavaly szilveszteri fogadalmamat is sikerült megtartani, az-az megnéztem az összes James Bond filmet, ami elkészült (néhányról írtam is egy kritikát), de tervezek egy Top listát is arról, hogy melyek voltak a kedvenceim, valamint 1-2 bemutatót olyan filmekről, amik megérdemlik, hogy részletesen beszéljek róluk. Mivel ez az egész éves Bond maraton egy nagyon érdekes élmény és tapasztalat szerzés volt úgy döntöttem, hogy egy újabb fogadalmat teszek, csak most nem egy szériáról, hanem színészről! A 2018-as évben megfogom nézni az egyik kedvenc színészemnek, Liam Neeson-nek az összes filmjét, amit még nem láttam, és újra nézem azokat, amiket már nagyon régen nem láttam. Fontos ezzel a challenge-el kapcsolatban, hogy elsősorban a mozikban bemutatott filmeket fogom megnézni, a TV filmek kimaradnak.

Köszönöm, hogy idén is velem tartottatok, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

116567.gif

Szólj hozzá!
CinemaLion