CinemaLion

2018. április 09. 12:00 - Tomlion

Random poén: Végső állomás 4. Kommentár (Best of!)

A negyedik Végső állomás filmről készítettem egy audió kommentárt, és a legemlékezetesebb pillanatokat egybe vágtam egy videóba. Jó szórakozást!

1 komment
2018. április 01. 07:58 - Tomlion

CinemaLion - Star Wars: The Last Jedi (Április 1.)

Az elmúlt évek egyik legellentmondásosabb filmjének Star Wars 8. részének a bemutatója, ahol kifejtem, hogy miért tartom egy nagyszerű alkotásnak! ;)

UPDATE: Igen, ez egy Április elsejei tréfa volt, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem lesz a filmről bemutató! Amint megjelenik itthon is DVD-n és újra megnéztem már rendesen össze tudom szedni a gondolataimat az alkotással kapcsolatban. Addig is az évad záró videómmal néhány napon belül végzek, valamint dolgozok egy Extra videón a CinemaLion két éves évfordulója alkalmából.

Sajnos nem tudom, hogy a kritikák milyen rendszerességgel fognak a jövőben jönni, mert a munka mellett nagyon lefoglalnak a videók készítése. Viszont, ha belegondolok, mindig is videókat szerettem volna készíteni, mert így tudom igazán magamat kifejezni. ;)

 

 

Szólj hozzá!
2018. március 25. 05:52 - Tomlion

CinemaLion - Brawl in Cell Block 99.

 A tavalyi év egy legnagyobb meglepetéséről készítettem egy bemutatót, ami szerintem sokaknak nem fog tetszeni, de akik adnak a filmnek egy esélyt szerintem egy különleges élményben lesz részesük. A videóban nem beszélek a film második feléről, szóval nincsenek benne masszív Spoilerek, csak elmagyarázom, hogy miért működnek a benne lévő mechanikál!

Szólj hozzá!
2018. március 10. 11:52 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban családi és munkahelyi dolgok miatt ritkábban jelentkeztem, mint szerettem volna. A helyzet, hogy most van kettő szkriptem, amit korábban elkezdtem, de most is úgy jártam, mint néhánny alanyommal korábban, hogy láttam egy filmet, amiből kötelességemnek érzem, hogy videót csináljak, így a korábban megkezdett videókat egy picit félre raktam. Valamint a következő időszakban lesz 1-2 érdekes tartalmú videóm is, amikkel mostanában foglalkozok, amiből az egyik a második szülinapra el fog készülni. Addig is, hogy ne maradjatok videó nélkül itt a harmadik főcím, amit a második évad befejezése után láthattok majd a videók elejnén! ;)

Címkék: Extra
4 komment
2018. március 02. 09:59 - Tomlion

A katasztrófaművész (2017) - Kritika

A modern idők egyik legismertebb rossz filmje a "The Room" mára már egy kult státuszt vívott ki magának, mert annyira inkompetens, hogy az már zseniális. De felmerül a kérdés, hogy mégis hogyan készülhetett el ez az alkotás. Nos, "A katasztrófaművész" talán választ adhat néhány felmerült kérdésre, valamint bemutatja, hogy bármekkorák is legyenek az álmaink, megvalósulhatnak!

Kapcsolódó kép

Tovább
Szólj hozzá!
2018. február 21. 17:14 - Tomlion

CinemaLion - A galaxis őrzői 2. (2017)

Az első rész után úgy éreztem édemes a folytatásról is készítenem egy bemutatót, hogy elmondjam miért volt számomra a tavalyi év legjobb képregényfilmje. Nem kell azoknak aggódni, akik még nem látták a filmet, mert a videóban van egy külön Spoiler szekció is! Jó szórakozást!

A filmzenét a TOVÁBB után meghallgathatjátok!

Tovább
Szólj hozzá!
CinemaLion