CinemaLion

2017. november 12. 08:42 - Tomlion

Változások a jövőben!

Sziasztok! 

Képtalálat a következőre: „változások”

Fontos közlendőm van a blog jövőre nézve! Az elmúlt időszakban sajnos nagyon megritkultak az írásos kritikák, meg úgy általánosságban a bejegyzések száma, ennek pedig két oka van. Az egyik, hogy a laptopom bekrepált, nem tudom, mikor fogom tudni megjavítani. De az még csak a legkisebb gond. A másik nagyobb gond, hogy az elmúlt időszakban sok változás következett be az életemben, így ez miatt sokkal kevesebb időm maradt írásos kritikák írására, illetve a videókkal foglalkozni. Ha megírtam egy nagyszabású kritikát az néha annyi időt vett el, hogy semmit nem tudtam foglalkozni a videóval, de ha csak a videókkal foglalkoztam nem jelent meg egy kritika sem, így mind a két oldal veszített. Így választanom kellett! Vagy a videózást hagyom abba vagy az írásos kritikák megjelenésének a számát csökkentem le drasztikusan. Végül úgy döntöttem, hogy az írásos kritikák számát csökkentem le egy egyszerű indok miatt. A legtöbb film, amiről írásos kritikákat írok sokszor kiváló alanyok lennének egy CinemaLion vagy CinemaLion Short bemutatóknak, az olyan filmek, amikről meg általában nagyon kevés mondandóm van általában Minikritikákként végzik. A most következő videóm is egy olyan alanyról lesz, amiről korábban már írtam egy kritikát, viszont soha nem voltam megelégedve azzal az írásommal, mert sokkal több mondandóm volt a filmmel kapcsolatban, mint amit korábban leírtam. És azon kívül még van 2-3 film, amikről a jövőben szeretnék egy videót csinálni, annak ellenére, hogy már írtam róluk. Például a James Bond maratonommal kapcsolatban is tervben van minimum 3 videó, de nem tudnék rendesen velük foglalkozni, ha továbbra is rendszeresen kellene jelentkeznem kritikákkal. Az elmúlt időszakban sok olyan filmet láttam, amikről majd szeretnék a videó formában beszélni róluk, de e közben élnem is kell az életemet, dolgozni járni, a családnak segíteni stb. a blogolást pedig csak hobbiként űzöm. Természetesen nem fog a blog megszűnni, továbbra is fogok néha napján kritikákkal és Top listákkal jelentkezni, csak már nem olyan rendszeresen, mint korábban, és első sorban újabb filmekkel kapcsolatban, ellenben a havi Filmes napló bejegyzéseim sokkal informatívabbak lesznek mint korábban. Amint meg lett javítva a laptopom a már tartalékban lévő forgatókönyveim alapján teljes gőzzel el tudom kezdeni készíteni a videókat. Ezzel szerintem mindannyian nyertünk!  ;)

Címkék: Extra
2 komment
2017. október 26. 13:31 - Tomlion

Top 15 Kedvenc Harmadik epizódom!

Azt mindannyian tudjuk, hogy piszok nehéz egy jó folytatást készíteni, viszont egy jó harmadik részt majdnem lehetetlenség! Ennek ellenére összegyűjtöttem 15 olyan filmet, amik belefértek egy ilyen listába. Mivel ez egy szubjektív lista olyan filmek is szerepelnek a bejegyzésben, amik objektíve nem jobbak a korábbi filmeknél, viszont olyan fináléval, végső konklúzióval rendelkezetek vagy csak annyira szórakoztatóak voltak, hogy minden féle lelkiismeret furdalás nélkül bele tudtam rakni a listába! 

Kapcsolódó kép

Tovább
Szólj hozzá!
2017. október 23. 13:20 - Tomlion

007: Aranyszem (1995) - Kritika

UPDATE: Sziasztok! Véget ért a nehéz időszak, ami azt jelenti, hogy ismét gyakrabban tudok jelentkezni kritikákkal és hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba! ;)

A hidegháború végével kérdéses volt, hogy a régi időket idéző James Bond vissza tud-e egyáltalán térni a nagyvászonra? A végeredmény pedig egy hatalmas durranás lett!

Képtalálat a következőre: „goldeneye”

Tovább
1 komment
2017. október 20. 07:23 - Tomlion

CinemaLion - One Piece (Anime)

Egy kisebb szünet után visszatértem egy új videóval, ahol a kedvenc sorozatomról, a One Piece című animéről beszélek Spoilermentesen. Érdekesség a mostani alannyal kapcsolatban, hogy már 3-4 éve szerettem volna készíteni egy ajánló videót a szériával kapcsolatban, amikor még a CinemaLion ötlete fel sem merült bennem, viszont abban az időben túl nagy falatnak igérkezett a számomra, ezért elvetettem az ötletet. Az évek múlásával el is felejtettem és csak tegnap, amikor vágtam a videót jutott csak az eszembe, hogy erről a sorozatról már évekkel ezelőtt szerettem volna egy videót csinálni! Jobb később, mint soha! ;)

Szólj hozzá!
2017. október 16. 15:31 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban családi okok miatt sajnos nagyon ritkán tudtam jelentekzni új bejegyzéssel, ami sajnos egy pár napig még elfog tartani! A gond az, hogy annyira elfoglalt vagyok, hogy még filmnézésre sincsen egyáltalán időm, ennek következtében kritikákat sem tudok írni, mert nincsen miről. Nagy valószínűséggel ez a hét még ilyen szellemiségben fog eltelni, éppen ezért a lehető legtöbb szabad időmet a következő videóm elkészítésével szeretném eltölteni, ami a megszokottal ellentétben most nem egy film lesz, hanem egy sorozat ajánló, aminek a megvágása sokkal több időt vesz igénybe, mert sokkal több képanyaggal tudok dolgozni, viszont azoknak a kiválogatása nem kevés időmet elfogja venni. Köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket, hamarosan jelentkezni fogok! ;)

Kapcsolódó kép

Szólj hozzá!
CinemaLion