CinemaLion

2017. október 20. 07:23 - Tomlion

CinemaLion - One Piece (Anime)

Egy kisebb szünet után visszatértem egy új videóval, ahol a kedvenc sorozatomról, a One Piece című animéről beszélek Spoilermentesen. Érdekesség a mostani alannyal kapcsolatban, hogy már 3-4 éve szerettem volna készíteni egy ajánló videót a szériával kapcsolatban, amikor még a CinemaLion ötlete fel sem merült bennem, viszont abban az időben túl nagy falatnak igérkezett a számomra, ezért elvetettem az ötletet. Az évek múlásával el is felejtettem és csak tegnap, amikor vágtam a videót jutott csak az eszembe, hogy erről a sorozatról már évekkel ezelőtt szerettem volna egy videót csinálni! Jobb később, mint soha! ;)

Szólj hozzá!
2017. október 16. 15:31 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban családi okok miatt sajnos nagyon ritkán tudtam jelentekzni új bejegyzéssel, ami sajnos egy pár napig még elfog tartani! A gond az, hogy annyira elfoglalt vagyok, hogy még filmnézésre sincsen egyáltalán időm, ennek következtében kritikákat sem tudok írni, mert nincsen miről. Nagy valószínűséggel ez a hét még ilyen szellemiségben fog eltelni, éppen ezért a lehető legtöbb szabad időmet a következő videóm elkészítésével szeretném eltölteni, ami a megszokottal ellentétben most nem egy film lesz, hanem egy sorozat ajánló, aminek a megvágása sokkal több időt vesz igénybe, mert sokkal több képanyaggal tudok dolgozni, viszont azoknak a kiválogatása nem kevés időmet elfogja venni. Köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket, hamarosan jelentkezni fogok! ;)

Kapcsolódó kép

Szólj hozzá!
2017. október 04. 06:35 - Tomlion

CinemaLion Short - Kingsman 2. (2017) Spoileres videó!

Sziasztok! Ebben az új szegmensben néha napján éppen aktuális filmekről fogok egy rövid CinemaLion Bemutatót készíteni, ha olyan az alapanyag, ami többet érdemel egy írásos bejegyzésnél, viszont nem akarok félévet várni a bemutatásával. Ezek a videók pedig nem az "Extra Videók" között lesznek megtalálhatóak, hanem az eddig "Bemutatott filmek"-nél! Jó szórakozást!

cinemalion_short.png

A képre kattintva nézhetitek meg a videót!

Szólj hozzá!
2017. szeptember 29. 06:00 - Tomlion

Top 10 kedvenc folytatásom 2/2 (5-1)

Íme a 10 kedvenc folytatásomnak a második epizódja, aminek az első részét ITT eltudjátok olvasni!

sequel.png

FIGYELEM! Ebben a bejegyzésben olyan filmek szerepelnek, amik számomra a legjobb folytatások. Ha a ti kedvenc folytatásotok nem szerepel az nem jelenti azt, hogy nem tekintem egy jó filmnek, csak túl erős volt a mezőny, ami soha sem egy rossz dolog. Inkább több jó folytatás készüljön, mint rossz!

Tovább
3 komment
2017. szeptember 24. 12:05 - Tomlion

CinemaLion - Mad Max: A harag útja (2015)

A Baaad Movies alkotói bejelentették a Hetedik és egyben utolsó Filmelemző Oscar-t. A tavalyi versenynek köszönhetően kezdtem el én is videókat készíteni, és jobban foglalkozni a filmekkel. Az idei versenyre pedig az elmúlt évek egyik legjobb akció filmjével jelentkezek, ami számomra a 2015-ös év legjobb filmje volt, a Mad Max: Fury Road! Ez a videó mutatja meg talán a legjobban, hogy mennyit fejlődtem az elmúlt több, mint egy év alatt, mióta készítem a bemutatókat. A többi versenyzőnek pedig sok sikert kívánok!

cinemalion_bemutatja_16.png

(A képre kattintva tudjátok megnézni a videót!)

Szólj hozzá!
2017. szeptember 19. 12:51 - Tomlion

Top 10 Kedvenc folytatásom 2/1 (10-6)

Manapság a folytatások, remake-ek és reboot-ok korszakát éljük. Míg a letöbb folytatás csak a pénz reményében készülnek el néha napján előfordul, hogy a készítők az eredeti alapanyagból egy olyan filmet készítenek, amik nem csak tiszteletben tartják az eredeti filmnek a szellemiségét, de jobbak is lesznek, mint az eredeti alkotás. Ebben a bejegyzésben pedig a 10 kedvenc folytatásaim szerepelnek. Ha a ti kedvenc folytatásotok nincsen itt, akkor írjátok le a komment szekcióban mely filmeket ratátok volna be a listába!
best.png

FIGYELEM! Ebben a bejegyzésben most szigorúan a második epizódokkal foglalkozom, az olyan filmek, mint például egy Mad Max: Fury Road nem szerepel a listán, illetve az olyan folytatások sem, mint például a Cornetto Trilógiából a "Vaskabátok", mert az a film nem a "Haláli hullák hajnala" közvetlen folytatása, hanem egy önálló mű, amiben szintén szerepel egy Cornetto fagyi, semmi több.

Tovább
Szólj hozzá!
CinemaLion