CinemaLion

2017. augusztus 19. 18:29 - Tomlion

Pixel (2015) - Kritika

Ezt az információt tudnotok kell rólam: Nagyon szeretem a retro játékokat, de leginkább a NES és a SNES korszakot. Adam Sandler pedig készített egy filmet, amivel meggyalázta a Retro Gamer kultúrát! Ennek köszönhetően pedig jobban utállak, mint valaha! >:(

Kapcsolódó kép

Tovább
Címkék: 2015 Kritika Pixel
2 komment
2017. augusztus 14. 12:40 - Tomlion

Hogyan folytatnám az Indiana Jones szériát?

Ezekben a rövid Extra videókban egyéb témákról fogok mindig beszélni, amik hirtelen az eszembe jutnak, de nem elegendőek egy teljes értékű CinemaLion Bemutatónak. A jövőben több ehhez hasonló videókra lehet számítani, így gyakrabban tudok videó formában jelentkezni. Ezeket a videókat a Youtube-ra fogom feltölteni, és mivel ezek gyors, rövid videók, közel nem olyan látványosak, mint az aktuális CinemaLion epizódjaim, amiket továbbra is az Indára töltök fel. A témával kapcsolatban pedig mi a véleményetek?

1 komment
2017. augusztus 13. 06:56 - Tomlion

Showtime: Végtelen és képtelen (2002) - Minikritika

Update! Az elmúlt időszakban egyéb okok miatt (részben nyaralás) kevesebbet foglalkoztam a bloggal. Azonban gőzerővel dolgozok az új videómon, illetve egy Extra videón is, ami eredetileg egy blog bejegyzés lett volna, de végül olyan kaliberű lett, amit érdemes videó formában is megcsinálni. Ez miatt jelentkeztem most csak egy Minikritikával. Megértéseteket köszönöm!

Robert De Niro és Edie Murphy évek óta nem rendelkeztek egy kiemelkedően jó vagy csak egy nagyon szórakoztató filmben. Éppen ezért örülök meg ennyire, ha találok egy filmet, ami igaz, hogy nem zseniális, de szórakoztató!

Kapcsolódó kép

Tovább
Szólj hozzá!
2017. augusztus 09. 20:29 - Tomlion

Poirot - Gyilkosság az Orient expresszen (1974 vs 2010)

Minden krimi rajongó számára nem ismeretlen Agatha Christie művei! Megszámlálhatatlan film és sorozat adaptációja van az összes művének, főleg a legismertebb karakterének Sherlock Holmes-nak. Azonban én mindig is egy nagyobb Poirot rajongó voltam, mint Sherlock Holmes, mert számomra Poirot mindig is egy sokkal érdekesebb karakter volt, mint Holmes, valamint a legtöbb emlékezetes bűnügy Ő hozzá köthetőek. Éppen ezért úgy döntöttem, mivel idén jön főszereplésével az egyik legismertebb műnek, a "Gyilkosság az Orient expresszen"-nek az adaptációja és néhány éve már lattam a TV filmes verziót eljött az ideje annak, hogy az eredeti 1974-es adaptációt is megnézzem. Meglepve tapasztaltam, hogy több különbség is volt a két film között, ezért úgy döntöttem ebben a bejegyzésben leírom, hogy mik a két film között a legnagyobb különbségek és, hogy melyik adaptációt tartom jobbnak.poirot.png

Tovább
2 komment
2017. augusztus 05. 10:00 - Tomlion

Star Wars a Klónok háborúja és Star Wars Lázadók Bemutatók! (ANGOL)

Annyira nem rajongók a Star Wars előzmény filmekért (a Zsivány Egyes is csak elment 10/6), azonban mindig is nagyon szerettem az előzmény Trilógia alapján készített Klónok háborúja sorozatot. Sikerült mind azokat a hibákat kijavítania, amiket sokan nem szerettünk az előzményekben, ami pedig a legfontosabb, kibővítette az Univerzumot. Ebben a videóban, amit a The Cosmonaut Variety Hour nevű Youtube csatorna készítője csinált jobban összefoglalta a gondolataimat a sorozatról, mint én valaha is képes lettem volna! Az általam nagyon nem kedvelt Star Wars Lázadókról is készített egy bemutatót, amit a TOVÁBB után nézhettek meg. ;) 

UI: Pár napra elutaztam, így egy picit szünetel a Blog, de amint visszatérek folytatom a következő CinemaLion Bemutató készítését, valamint újabb Írásos kritikákkal is fogok jelentkezni. Addig is legyetek jók!

Tovább
Címkék: Extra
Szólj hozzá!
2017. július 30. 14:44 - Tomlion

007: Szigorúan bizalmas (1981) - Krtika

Körülbelül a James Bond Maratonomnak a felénél járok már, viszont az első film a Dr. No óta nem írtam semmit a Bond filmekről, ha nem számítjuk a havi Filmes naplómat. Azonban a Szigorúan bizalmas egy olyan film, amiről érdemes beszélni, mert egy nagyon alulértékelt Bond filmről van szó, amit mindenki elfelejtett, pedig egy nagyon kellemes meglepetés volt és idáig a kedvenc Bond filmem Roger Moore-tól!

for-your-eyes-only-james-bond-007_13523.jpg

Tovább
2 komment
CinemaLion