CinemaLion

2018. május 21. 06:15 - Tomlion

CinemaLion - Star Wars: Az utolsó Jedik

Sokáig tartott, de végül elkészültem az elmúlt évek egyik legellentmondásosabb filmjének a bemutatójával! Azt fontosnak érzem megemlíteni, hogy ez szigorúan az Én véleményem. Ha nem értesz egyet a mondandómmal az teljesen rendben van. Viszont azoknak is érdekes lehet a videó, akik nem szeretik a filmet!

Szólj hozzá!
2018. május 05. 15:11 - Tomlion

2 évesek lettünk! Kulisszatitkok... Meg persze Bakik!

Két éves lett a Blog (Március 15-én) és a CinemaLion videós sorozatom a mai napon! Ennek az alkalomnak a megünneplésére arra gondoltam, hogy adok egy kis betekintést a mindennapjaimba, hogy mégis mennyire nehéz egy átlagos bemutató elkészítése. Jó szórakozást kívánok hozzá!

Szólj hozzá!
2018. május 01. 09:25 - Tomlion

Filmes napló: 2018 Április

Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek! A megszokott módon itt néhány mondatban elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm, amiket már több éve nem láttam és már alig emlékeztem rájuk egy kicsi x-el, valamint folytatom a Liam Neesom maratonomat, amiket LN-el jelölöm!

Kapcsolódó kép

Tovább
Címkék: Filmes napló
Szólj hozzá!
2018. április 26. 10:45 - Tomlion

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) - Kritika

A videóimban sokszor fordult elő, hogy kritizáltam a Marvel Filmes Univerzum alkotásait, mert ahhoz, hogy egy átlag néző élvezhesse ezeket a filmeket az összes részt meg kell néznie ahhoz, hogy átlássa a történeteket és az esetleges poénokat/utalásokat. Ezért lettek a Galaxis Őrzői filmek a kedvenceim, mert önálló alkotásokként megállják a helyüket. Azonban, ha végig követted az elmúlt 8-10 évben a 3 fázisát az MCU-nak, mint Én, akkor egy olyan élményben lesz részed, amit szerintem a 2000-es évek elején a Gyűrűk Ura rajongói élhettek át!

Kapcsolódó kép

Tovább
Szólj hozzá!
CinemaLion