CinemaLion

2017. július 23. 18:25 - Tomlion

A Fűrész szériáról nagyon röviden!

Megjelent a 8. Fűrész filmnek, a Jigsaw-nak az első előzetese. Azonban mielőtt írnék róla egy "Trailer vélemények"-et úgy gondoltam megosztom veletek a legelső írásaimat, amiket még a blog megjelenése előtt 2016 Februárjában írtam, mert akkor néztem meg először ezt a szériát egy Maraton-on belül. Azota sem csináltam még egy ekkora hülyeséget, de az új film miatt úgy gondoltam ez egy kiválló alkalom arra, hogy ne keljen most azonnal újra megnéznem a filmeket és megosztom az első gondolotaimat, amiket rögtön a filmek megnézése után írtam meg! Holnap pedig megírom a közelgő Jigsaw-ról a véleményemet.

furesz_szeria.png

Figyelem! A bejegyzésben a gyengébb idegzetűek számára felkavaró képes fordulnak elő!

Tovább
Szólj hozzá!
2017. július 20. 10:52 - Tomlion

Pókember: Hazatérés (2017) - Kritika

Pókembernek az elmúlt pár év nem volt könnyű! A Sam Raimi (Evil Dead) féle első kettő nagyon jó Pókember filmek után Sony úgy döntött, hogy beleavatkozik a munkálatokba és a 3. részt tönkretette. 2012-ben pedig, hogy megtarthassák a karakternek a jogait készítettek egy teljesen fölösleges Reboot-ot Csdálatos Pókember címen, ami "sötétebb" és "realisztikusabb" irányzatot vett, viszont elmesélte ugyan azt a történetet, mint Sam Raimi 10 évvel korábban. A második részről meg nem is beszélek, mert az annyira félresikerült, hogy a 3. részét soha nem készítették el, helyette Pókember jogai visszakerültek a Marvelhez, ezzel pedig ismét Rebootolták a karaktert a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborúban, ahol a kezdeti kételyek után megnyerte a rajongók tetszését. Azonban önálló alkotásként megállja-e az MCU-ban a helyét az új Pókember? 

mv5bntk4odq1mzgznl5bml5banbnxkftztgwmtmymzm4mti_v1_sy1000_cr0_0_658_1000_al.jpg

Tovább
1 komment
2017. július 15. 17:21 - Tomlion

5 Kedvelt gyerekkori filmem! (1.rész)

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben 5 olyan gyerekkori filmjeimről írok, amiken felnőttem és sokat jelentenek nekem. Vannak közöttük jók, és rosszak is (amiket már nem tudnék senkinek sem ajánlani), de számomra mind a mai napig nagyon sokat jelentenek. Több ilyen bejegyzésre is lehet számítani az év folyamán! ;)

picmonkey_collage3.jpg

Tovább
2 komment
2017. július 06. 13:21 - Tomlion

Kong: Koponya-sziget (2017) - Kritika

 A 2014-es Godzilla nagyon sok ember számára egy hatalmas (Höhö... Hatalmas...) csalódás volt, ezért amikor kiderült, hogy Godzillát összefogják ugrasztani King Kong-al sokan kérdőre vonták, hogy szükségünk van-e egy ilyen filmre a Godzilla után. Az új Kong film pedig számomra bebizónyította, hogy még van remény az új Szörnyes Univerzumnak!

940653_33.jpg

Tovább
7 komment
2017. június 26. 19:40 - Tomlion

Miért nem nézem meg a Transformers folytatásokat?

Kint van a mozikban az legújabb Michael Bay agymenés, a Transformers ötödik része. Viszont nem fogom megnézni, mert az első rész kivételével egyik Transformers folytatást sem néztem meg, így az ötödik részről sem lesz értelem szerűen kritika. Azért írom ezt a bejegyzést, hogy elmondhassam nektek miért maradt ki nekem ez a széria, ami úgy tűnik sajnos még hosszú évekig nem fog véget érni.

transformers-already-has-four-films-and-almost-four-billion_4q4c_640.jpg

Tovább
1 komment
CinemaLion