CinemaLion

2018. március 10. 11:52 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban családi és munkahelyi dolgok miatt ritkábban jelentkeztem, mint szerettem volna. A helyzet, hogy most van kettő szkriptem, amit korábban elkezdtem, de most is úgy jártam, mint néhánny alanyommal korábban, hogy láttam egy filmet, amiből kötelességemnek érzem, hogy videót csináljak, így a korábban megkezdett videókat egy picit félre raktam. Valamint a következő időszakban lesz 1-2 érdekes tartalmú videóm is, amikkel mostanában foglalkozok, amiből az egyik a második szülinapra el fog készülni. Addig is, hogy ne maradjatok videó nélkül itt a harmadik főcím, amit a második évad befejezése után láthattok majd a videók elejnén! ;)

Címkék: Extra
Szólj hozzá!
2018. március 02. 09:59 - Tomlion

A katasztrófaművész (2017) - Kritika

A modern idők egyik legismertebb rossz filmje a "The Room" mára már egy kult státuszt vívott ki magának, mert annyira inkompetens, hogy az már zseniális. De felmerül a kérdés, hogy mégis hogyan készülhetett el ez az alkotás. Nos, "A katasztrófaművész" talán választ adhat néhány felmerült kérdésre, valamint bemutatja, hogy bármekkorák is legyenek az álmaink, megvalósulhatnak!

Kapcsolódó kép

Tovább
Szólj hozzá!
2018. február 21. 17:14 - Tomlion

CinemaLion - A galaxis őrzői 2. (2017)

Az első rész után úgy éreztem édemes a folytatásról is készítenem egy bemutatót, hogy elmondjam miért volt számomra a tavalyi év legjobb képregényfilmje. Nem kell azoknak aggódni, akik még nem látták a filmet, mert a videóban van egy külön Spoiler szekció is! Jó szórakozást!

A filmzenét a TOVÁBB után meghallgathatjátok!

Tovább
Szólj hozzá!
2018. február 10. 18:11 - Tomlion

CinemaLion Short - Miért működik a Die Hard 2? (1990)

Már egy ideje azon jár a fejem, hogy a többi sablon folytatással ellentétben a Die Hard 2 miért számít ennyi év elteltével is egy jó filmnek? Ebben a videóban erre keresem a választ! Annyira örülök, hogy működik a laptopom, mert így alig 3-4 nap alatt összehoztam ezt a kis szösszenetet.

Szólj hozzá!
2018. február 06. 15:32 - Tomlion

CinemaLion - 007: Halj meg máskor (2002)

Végre eljött ez a pillanat, nagyon sok technikai nehézség után sikerült elkészítenem ennek a filmnek a bemutatóját is. Remélhetőleg innentől kezdve minden visszatér a rendes kerékvágásba és gyakrabban tudok videókkal és egyéb tartalmakkal jelentkezni. Addig is jó szórakozást ehhez a bemutatóhoz, mert egy igazi élvezet volt ezt a filmet a sárba tiporni! :D

 A videóban említett zene a Tovább után megtekinthető!

Tovább
2 komment
2018. február 01. 17:00 - Tomlion

Filmes napló: 2018 Január

Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek! A megszokott módon itt néhány mondatban elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. Valamint elkezdtem az újévi fogadalmamat, vagyis megnézem az összes filmet, a TV filmek kivételével, meg amiknek nincsen magyar megjelenése, amikben az egyik kedvenc színészem Liam Neeson szerepel, amit még nem láttam tőle, illetve azokat, amiket már nagyon régen láttam. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!

Kapcsolódó kép

Tovább
Címkék: Filmes napló
Szólj hozzá!
CinemaLion