CinemaLion

2017. szeptember 24. 12:05 - Tomlion

CinemaLion - Mad Max: A harag útja (2015)

A Baaad Movies alkotói bejelentették a Hetedik és egyben utolsó Filmelemző Oscar-t. A tavalyi versenynek köszönhetően kezdtem el én is videókat készíteni, és jobban foglalkozni a filmekkel. Az idei versenyre pedig az elmúlt évek egyik legjobb akció filmjével jelentkezek, ami számomra a 2015-ös év legjobb filmje volt, a Mad Max: Fury Road! Ez a videó mutatja meg talán a legjobban, hogy mennyit fejlődtem az elmúlt több, mint egy év alatt, mióta készítem a bemutatókat. A többi versenyzőnek pedig sok sikert kívánok!

cinemalion_bemutatja_16.png

(A képre kattintva tudjátok megnézni a videót!)

Szólj hozzá!
2017. szeptember 19. 12:51 - Tomlion

Top 10 Kedvenc folytatásom 1. rész (10-6)

Manapság a folytatások, remake-ek és reboot-ok korszakát éljük. Míg a letöbb folytatás csak a pénz reményében készülnek el néha napján előfordul, hogy a készítők az eredeti alapanyagból egy olyan filmet készítenek, amik nem csak tiszteletben tartják az eredeti filmnek a szellemiségét, de jobbak is lesznek, mint az eredeti alkotás. Ebben a bejegyzésben pedig a 10 kedvenc folytatásaim szerepelnek. Ha a ti kedvenc folytatásotok nincsen itt, akkor írjátok le a komment szekcióban mely filmeket ratátok volna be a listába!
best.png

FIGYELEM! Ebben a bejegyzésben most szigorúan a második epizódokkal foglalkozom, az olyan filmek, mint például egy Mad Max: Fury Road nem szerepel a listán, illetve az olyan folytatások sem, mint például a Cornetto Trilógiából a "Vaskabátok", mert az a film nem a "Haláli hullák hajnala" közvetlen folytatása, hanem egy önálló mű, amiben szintén szerepel egy Cornetto fagyi, semmi több.

Tovább
Szólj hozzá!
2017. szeptember 10. 12:41 - Tomlion

Alien: Covenant - Spoileres Kritika (2017)

 Avagy, a vélemények "csatája"!

Sziasztok! Ebben a picikét rendhagyó bejegyzésben egy különleges kritikát olvashattok. Filmrajongó haverom Katakonba Ferenc, akivel közösen csináltam az Indiana Jones 4. bemutatót, a héten jelentkezett az Alien: Covenant kritikájával. Az engedéjével pedig a bejegyzésben olvashatjok párhuzamosan az Ő véleményét a filmről, majd kiegészítem az én gondolataimmal, hogy egyetértek-e velük vagy sem. Elöljáróban annyit, hogy nekem egyáltalán nem tetszett a film és néha már a Terminátor Genisys jutott róla az eszembe, akkora egy mellényúlás volt a film. A Spoileres kritika előtt érdemes elolvasni az Ő, Spoiler mentes kritikáját, amit ITT eltudtok olvasni. 

Képtalálat a következőre: „alien covenant”

Tovább
6 komment
2017. szeptember 08. 09:50 - Tomlion

Helyzetjelentés!

ÜDV!

Gondolom feltűnt nektek, hogy a blogon az összes indavideós videóm nem játszható le. A problémára sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy miért történt, éppen ezért a tartalék megoldáshoz kell fordulnom. Kicserélem az összes videót egy Képes Linkre, amikre ha rákattintotok (lásd: Az előző bejegyzés!) megtudjátok nézni a videót! A youtube videókat idáig nem érintette ez a hiba. Ez nem egy öt perces munka lesz, ezért a segítségeteket kérem. Ha a jövőben találtok egy olyan bejegyzést, ahol a videót nem tudjátok lejátszani vagy hibás a link, csak írjátok le a komment szekcióban, hogy kiküszöböljem a hibát. Megértéseteket köszönöm!

TomLion

UPDATE:

Jobb oldalt a Bemutatott filmek #1-2 részeknél kicseréltem a Linkeket a képekre, amikre rá kell kattintani, hogy megtudjátok nézni a videókat!

UPDATE 2:

Egyenlőre úgy tűnik, hogy sikerült az összes indás videót kicserélnem egy képes linkre. Az esetleges hiányosságokért vagy hibás link miatt jelezzetek, hogy pótoljam vagy javítsam őket!

Szólj hozzá!
2017. szeptember 06. 11:48 - Tomlion

Miért működik a Halálos iramban széria?

Ebben a videóban arra a kérdésre keresem a választ, hogy miért lett sikeres a Halálos iramban széria! Valamiért nem lehet megnézni a blogon lévő összes videót. Amint lehet, megpróbálom ezt a hibát kiküszöbölni, addig ezt a videót a képre kattintva tekinthetitek meg!

cinemalion_mini_2.png

Szólj hozzá!
2017. szeptember 01. 05:52 - Tomlion

Filmes napló: 2017 Augusztus

Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek! Sajnos a nyaralás és videó készítések miatt ebben a hónapban ritkábban jelentkeztem, mint szeretttem volna. A másik gond pedig, hogy ebben a hónapban kevés olyan filmet néztem, amikből tudnék nem túl rövid, nem összecsapott kritikát írni. Ennek ellenére a megszokott módon itt elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg, és mi a véleményem róluk. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!  

Tovább
Címkék: Filmes napló
2 komment
CinemaLion