CinemaLion

2016. október 24. 14:29 - Tomlion

Mi a gond a mai Akció filmekkel? (ANGOL)

Már feltűnhetett, hogy nagy rajongója vagyok az akció filmeknek, főleg a 80-as, 90-es években készülteknek. Miért? Azt nem tudom, talán azért, mert míg mások FPS játékokkal, én ezekkel a filmekkel szoktam levzetni a feszültséget. Viszont az elmúlt néhány évben ez a műfaj hatalmas változásokon esett át, és sajnos hosszú ideig a mélyponton is volt. Ebben a videóban pedig megtudhatjátok, hogy mik is a mai akció filmeknek a legnagyobb hibái. Eredetileg én is szerettem volna egy hasonló videót elkészíteni, de mikor rátaláltam erre a videóra úgy éreztem, hogy ebben minden benne van, amit elszerettem volna mondani. Nem szeretném véletlenül sem lemásolni és ugyan azt a videót megcsinálni, csak magyarul. Jó szórakozást!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr911834667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2016.11.02. 14:38:32

Szerintem a mai akciófilmekkel nem lenne gond, ha:
1.Nem erőltetnék a CGI-t, mely által inkább műszerűbb lesz, mintsem realisztikus.
2.Nem erőltetnék a fiatal modelleket a filmekbe - főleg a tipikus tinilányoknak szántakat ne.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.11.04. 09:59:34

@Mangekyo22: A young adult filmeket nem kellene erőltetni! Sajnos még mindig keresik az új Harry Pottert és... Alkonyat-ot! >:(
CinemaLion
süti beállítások módosítása