CinemaLion

2018. szeptember 20. 09:57 - Tomlion

CinemaLion Short - Downrange (2017)

A most kővetkező film ajánló picit eltér a megszokottól, mert számomra összegészében vegyes érzéseket váltott ki. Ennek ellenére készítettem belőle egy rövid bemutatót, mert a hibái ellenére szerintem velem ellentétben sokaknak tetszeni fog!

Szólj hozzá!
2018. szeptember 12. 15:05 - Tomlion

CinemaLion Short - The Blackcoat's Daughter (2015)

Avagy, kezdődik a Horror Maraton!

Hamarosan itt van a Horror és a Halloween rajongók kedvenc hónapja, az Október. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ebben az időszakban jelentkezni fogok néhány kevésbé ismert horror film ajánlókkal, amik nem rendelkeznek túl nagy ismertséggel, mégis úgy érzem ezek az alkotások megérdemelnek minimum egy megnézést, főleg akkor, ha nincsen kedved a sokadik alkalommal valamelyik "Péntek 13-at" vagy az olyan klasszikusokat, mint a "Ragyogás"-t vagy az "Ördögűző"-t újra megnézni. Az első ilyen film a klasszikusabb hangvételű horror filmek kedvelőinek lesz egy igazi ínyenc!

1 komment
2018. szeptember 09. 14:33 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Közeledik az Október, ami azt jelenti, hogy hamarosan itt a Halloween időszak. Ennek következtében elhatároztam, hogy az elkövetkezendő időszakban többször fogok jelentkezni CinemaLion Short epizódokkal, ahol néhány kevésbé ismert horror filmeket fogok ajánlani. Persze, a régi klasszikusoknál nem nagyon lehet jobb filmeket ajánlani, de azok, amiket ajánlani fogok szerintem maximálisan megérdemelnek egy megnézést! A jövő hét elején már jelentkezek az első filmmel. ;)

chris-labrenz-monster-mash.jpg

Szólj hozzá!
2018. szeptember 05. 07:19 - Tomlion

CinemaLion - Top 20 Kedvenc filmem 2017-ben!

Tudom, hogy az év elején készítettem nem egy Top listát a 2017-es év filmjeiből, de azóta rengeteg filmet sikerült bepótolnom abból az évből, ami miatt úgy éreztem meg kell csinálnom ezt a videót. Jó szórakozást!

A TOVÁBB után, ha érdekel írásos formájában is elolvashatjátok a listát! ;)

Tovább
Szólj hozzá!
2018. szeptember 01. 04:00 - Tomlion

Filmes napló: 2018 Augusztus

Sziasztok, újabb hónap, újabb filmek! A megszokott módon itt néhány mondatban elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. Ez a hónap már minden tekintetben, videó készítés és film nézés szempontjából sokkal hálásabb volt minden tekintetben. Remélhetőleg szépen lassan minden vissza tér a rendes kerékvágásba, és igyekszem a picit félbe hagyott Liam Neeson maratonomat is folytatni. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!

bye_summer.jpg

Tovább
Címkék: Filmes napló
Szólj hozzá!
2018. augusztus 24. 06:23 - Tomlion

CinemaLion - Detective Conan (1996)

A One Piece videóm után ma a Detective Conan című animéről/mangáról készítettem egy Spoiler mentes sorozat ajánlót. Technikai szinten talán ezzel a videóval szenvedtem a legtöbbet a temérdek mennyiségű videó anyag miatt, amit le kellett szednem, de a végeredmény szerintem nagyon jó lett. Jó szórakozást hozzá! ;)

2 komment
2018. augusztus 05. 20:01 - Tomlion

Sírok között - Noir (Teljes film)

Erről a filmről korábban írtam (ITT) egy kritikát, ahol elmondtam, hogy nagyon szeretem, mégis szerény véleményem szerint sokkal jobb lett volna az élmény, ha fekete-fehérben láthattuk volna. Nos, elkészítettem a "Sírok között - Noir"-t, ahol konkrétan ezt az élményt szerettem volna visszaadni, amit a film forgalmazása során használt posztereknél szerettem volna viszont látni. A végeredmény pedig számomra is egy hatalmas meglepetés volt, mert a film hangulata ezzel a technikával sokkal nyomasztóbb és hatásosabb lett. Természetesen ez nem egy "Harmadik ember", ahol az árnyékolás és az operatőri munka direkt erre a Noir-os stílusra lett leforgatva, mégis például a nyitó jelenet és a finálé sokkal erőteljesebbek lettek, a fekete-fehér látványnak köszönhetően. Jó szórakozást hozzá!

Szólj hozzá!
CinemaLion