CinemaLion

2017. november 12. 08:42 - Tomlion

Változások a jövőben!

Sziasztok! 

Képtalálat a következőre: „változások”

Fontos közlendőm van a blog jövőre nézve! Az elmúlt időszakban sajnos nagyon megritkultak az írásos kritikák, meg úgy általánosságban a bejegyzések száma, ennek pedig két oka van. Az egyik, hogy a laptopom bekrepált, nem tudom, mikor fogom tudni megjavítani. De az még csak a legkisebb gond. A másik nagyobb gond, hogy az elmúlt időszakban sok változás következett be az életemben, így ez miatt sokkal kevesebb időm maradt írásos kritikák írására, illetve a videókkal foglalkozni. Ha megírtam egy nagyszabású kritikát az néha annyi időt vett el, hogy semmit nem tudtam foglalkozni a videóval, de ha csak a videókkal foglalkoztam nem jelent meg egy kritika sem, így mind a két oldal veszített. Így választanom kellett! Vagy a videózást hagyom abba vagy az írásos kritikák megjelenésének a számát csökkentem le drasztikusan. Végül úgy döntöttem, hogy az írásos kritikák számát csökkentem le egy egyszerű indok miatt. A legtöbb film, amiről írásos kritikákat írok sokszor kiváló alanyok lennének egy CinemaLion vagy CinemaLion Short bemutatóknak, az olyan filmek, amikről meg általában nagyon kevés mondandóm van általában Minikritikákként végzik. A most következő videóm is egy olyan alanyról lesz, amiről korábban már írtam egy kritikát, viszont soha nem voltam megelégedve azzal az írásommal, mert sokkal több mondandóm volt a filmmel kapcsolatban, mint amit korábban leírtam. És azon kívül még van 2-3 film, amikről a jövőben szeretnék egy videót csinálni, annak ellenére, hogy már írtam róluk. Például a James Bond maratonommal kapcsolatban is tervben van minimum 3 videó, de nem tudnék rendesen velük foglalkozni, ha továbbra is rendszeresen kellene jelentkeznem kritikákkal. Az elmúlt időszakban sok olyan filmet láttam, amikről majd szeretnék a videó formában beszélni róluk, de e közben élnem is kell az életemet, dolgozni járni, a családnak segíteni stb. a blogolást pedig csak hobbiként űzöm. Természetesen nem fog a blog megszűnni, továbbra is fogok néha napján kritikákkal és Top listákkal jelentkezni, csak már nem olyan rendszeresen, mint korábban, és első sorban újabb filmekkel kapcsolatban, ellenben a havi Filmes napló bejegyzéseim sokkal informatívabbak lesznek mint korábban. Amint meg lett javítva a laptopom a már tartalékban lévő forgatókönyveim alapján teljes gőzzel el tudom kezdeni készíteni a videókat. Ezzel szerintem mindannyian nyertünk!  ;)

Címkék: Extra
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr3913245173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnimeKritikus 2017.11.13. 18:21:32

Vagy egyszerűen csak annyi hogy nincsenek már érdemes Kritikát írni sok az ellen vetés amit én nem látok jónak sokaknak fáj az igazság és eszt nem látják be én csak az Anime világát venném most példának mivel rengeteg anime rossz , de egy átlagos néző aszt írja "Best of my" az az a legjobb az enyém.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.11.13. 19:23:28

@Ant5szigony: Szeretek Kritikákat írni, továbbra is fognak megjelenni, de videókat nagyobb öröm a számomra készíteni, valamint több emberhez juthat el így a mondandóm. Ennek köszönhetően már most 4 forgatókönyvön dolgozok, és mire elkészül a gépem teljes erővel neki tudok kezdeni a munkálatoknak! ;)
CinemaLion
süti beállítások módosítása