CinemaLion

2018. november 28. 10:28 - Tomlion

Nyugodj Békében Stephen Hillenburg :'(

Ez a hír most tényleg váratlanul ért! Annyit szeretnék ebben a bejegyzésben üzenni, hogy köszönöm! A Spongyabob első három évada és a mozifilm a gyermekkorom egyik legmeghatározóbb része volt. Még 2002-ben ismertem meg a sorozatot, a német Super RTL gyerekcsatornán, és mint annak idején sokan mások egyből beleszerettem. 

nyugodj_bekeben.png

Annak ellenére, hogy évek óta nem követem már a szériát az első évadok mind a mai napig klasszikusok a számomra. Érdekes is belegondolni, hogy gyerekként még Spongyabobbal tudtam azonosulni, mai felnőtt fejjel viszont sokkal inkább Tunyacsáppal tudok együtt érezni, ahogyan a minden napokat túl kell élnie a munkahelyén, és akárhogyan is él a szenvedélyének, a klarinétozásnak ő mind a mai napig csak egy középszerű alkotó, nincsen meg a tehetsége ahhoz, hogy meg is éljen abból, amit szeret csinálni. Ez a sorozat megmutatta nekünk, hogy gyerekként mindannyian egy élet vidám kis szivacsok vagyunk, de az évek múlásával mindannyian átalakulunk Tunyacsáppá, ha nem teszünk ellene valamit, ami szerintem Stephen Hillenburg-nak nagy valószínűséggel sikerült!

Nyugodj békében! :'(

rip.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr4414398734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása