CinemaLion

2017. május 11. 14:00 - Tomlion

Darth Vader megszületése "Saját vágás"

 Egy alternatív befejezés a harmadik résznek, amikor Darth Vader megszületett. A videó megszületésének a körülményeiről a Tovább után olvashattok!

darth_vader.png

Korábban írtam egy bejegyzést, hogy nem szerzek be néhány DVD-t és közöttük volt az eredeti Star Wars Trilógia 2011-es kiadása. A Jedi visszatérben pedig van az a jelenet, amikor Vader látja a fiát szenvedni az Uralkodó által és láthatjuk, hogy az eredeti verzióban (és a 97-es verzióban) némán magában eldönti, hogy megöli Palpatin-t. A 2011-es kiadásban viszont a harmadik rész fináléjában kétszer azt mondja Vader, hogy "Nem" amivel tönkre tették a jelenetnek a súlyát.

Irónikus, hogy a leginkább utált jelenetet a 3. részből, amikor Vader szintén "Nem"-et mond berakták a Jedi visszatérbe is, hogy az "ostoba" közönség megérthesse mit érzett mikor a fia szenvedett. Csak ezt tudom elképzelni, hogy Lucas miért rakta bele ezt a borzalmas extrát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr8712498255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása