CinemaLion

2017. szeptember 08. 09:50 - Tomlion

Helyzetjelentés!

ÜDV!

Gondolom feltűnt nektek, hogy a blogon az összes indavideós videóm nem játszható le. A problémára sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy miért történt, éppen ezért a tartalék megoldáshoz kell fordulnom. Kicserélem az összes videót egy Képes Linkre, amikre ha rákattintotok (lásd: Az előző bejegyzés!) megtudjátok nézni a videót! A youtube videókat idáig nem érintette ez a hiba. Ez nem egy öt perces munka lesz, ezért a segítségeteket kérem. Ha a jövőben találtok egy olyan bejegyzést, ahol a videót nem tudjátok lejátszani vagy hibás a link, csak írjátok le a komment szekcióban, hogy kiküszöböljem a hibát. Megértéseteket köszönöm!

TomLion

UPDATE:

Jobb oldalt a Bemutatott filmek #1-2 részeknél kicseréltem a Linkeket a képekre, amikre rá kell kattintani, hogy megtudjátok nézni a videókat!

UPDATE 2:

Egyenlőre úgy tűnik, hogy sikerült az összes indás videót kicserélnem egy képes linkre. Az esetleges hiányosságokért vagy hibás link miatt jelezzetek, hogy pótoljam vagy javítsam őket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr8312811334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása