CinemaLion

2019. január 20. 08:32 - Tomlion

CinemaLion - Függetlenség napja 2.

Egy újabb fölösleges Hollywood-i folytatás!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr2114573886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BerserkerGyusz 2019.01.20. 19:47:38

Először is hagy gratuláljak az újabb remekül elkészített kritikádhoz kedves Tomlion!
Másodszor a videóban elhangzottakhoz hozzátenném:A Will Smith storyline-ra azért volt szükség mert kiírták a karakterét ugyanis Smith állítólag egymaga 50 millióba fájt volna a stúdiónak.Idegesítő karakterek közé sorolnám a komplett gyerek-sereg mellett Hemsworth haverját(akit te csak Tomnak hívtál),komolyan sokáig imádkoztam hogy nyírják ki az idegenek és így Jake is kapott volna egy plusz bosszú motivációt.De itt a szemüveges pacák az abszolút dobogós aki szerintem csak azért került a filmbe mert ő volt a forgatókönyvírók egyike volt Roland Emmerich mellett (valami nagyon kompromittálót tudhatott róla hogy így bele tudta magát zsarolni a filmbe.)A látvány még így közel 3 évesen nem rossz de az első rész a maga korában sokkal nagyobbat ütött ha jól emlékszem.Az űrhajóval kapcsolatban meg nem tudtam mi zavart de TE rávilágítottál:nem érezni a valós méretét,oké hogy elmondják hogy 3000 mérföld szóval kb.egy kontinens méretű de az első részben 15 mérföld átmérőjűek voltak a városrombolóik ami kb.olyan 24-25 km amit még valahogy könnyebben befogad az ember,a 2. részben Emmerich megalomániája teljesen elszabadult így született meg a 3000 mérföld átmérőjű anyahajó,meg a gravitációs fegyver (amit csak 1X használnak az idegenek ki tudja miért)és társaik.A többi kisseb-nagyob logikátlanságokról nem is írok mert arra nem elég még 10ezer karakter sem.Mindent egybevetve igazat adok teljesen felesleges volt ez a rész és milyen kár hogy az amúgy ígéretes koncepcióval felvezetett 3.rész valószínűleg soha sem készül el. Bocsi hogy ilyen hosszan írtam. Egyszer Valahol írtad vagy mondtad hogy készítesz egy Terminátor 4 bemutatót valamikor. Számíthatunk rá a közeljövőben? Addig is sok sikert a csatornádhoz/blogodhoz!

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2019.01.21. 13:02:30

@BerserkerGyusz:
Nem az 50 milliós gázsi miatt nem vállalta Will Smith, hanem, ahogyan mondtam a videóban ütközött az "Öngyilkos osztag"-al a forgatás és inkább azt vállalta be, ami utólag bölcsebb döntés volt a részéről, mert az a film több, mint 700 milliót kaszált!

A Terminátor 4 videó biztosan el fog készülni, de jelen helyzetben nem az áll a prioritásom élén, a Taxi 5 videóm szerintem hamarabb fog elkészülni! ;)

BerserkerGyusz 2019.01.21. 20:01:08

@Tomlion: Először isköszi hogy válaszoltál,másrészt én ezt a" Will Smith túl sok lóvét kért" dolgot a Vox mozimagazinban olvastam de szerintem elég az egyik dolgot venni már az kizárja a jelenlétét a Függetlenség napja 2-ből.

A T4 videót várom továbbra is bár a te videóid mindig szívesen nézem mert az esetek 90%-ban egyet értek a véleményeddel,plusz jól felépítettek a kritikáid.Szóval nekem mindegy jó a videóid(mindegy hogy rövidebb vagy sokkal mélyebb elemezgetősebb) nézni.Mivel a Taxi szériát meg eléggé szeret(t)em (egy a sok gyerekkori kedvenc közül) várom azt is.Hajrá!
CinemaLion
süti beállítások módosítása