CinemaLion

2021. augusztus 05. 15:10 - Tomlion

Helyzetjelentés!

Sziasztok!

Sajnálom, hogy az elmúlt 4 hónapban a blog nagyon csendes volt, de sok pozitív változás történt a magán életemben. Olyan volumenű változások, hogy konkrétan élvezeni tudom az életet. Ez egy igazán felemelő érzés, aminek viszont a videó készítés látta kárát. Akik felvannak iratkozva a youtube csatornámra azok láthatták, hogy néhány random rövid és vicces videókat töltöttem fel oda, amiket ide nem posztoltam, mert nem illenek ebbe a közegbe, azonban rendes bemutatóval sajnos nem jelentkeztem ez idő alatt. Ez nem azt jelenti, hogy végleg abbahagytam a videózást, mert ahhoz túlzottan szeretem ezt a hobbit, hogy végleg lemondjak róla, de ez a bejegyzés sajnos azt sem jelenti, hogy a közel jövőben újra jelentkezek, mert ezt az ígéretet nem tudom biztosan tartani. A lényeg, hogy sok forgatókönyv van munkálatok alatt, amik közül az "A" projektet még nem szeretném leleplezni, azonban a The Tomorrow War című új blockbuster olyan élményt adott, ami rengeteg gondolatot mozgatott meg bennem, amit megszeretnék osztani veletek videó formájában.

Bocsánatot szeretnék kérni a némaságom miatt, de ez az elmúlt néhány hónap nagyon sok kellemes élménnyel gazdagított és remélem, hogy ez a későbbiekben is így lesz. :)

projektek.png

Szólj hozzá!
2021. április 06. 13:46 - Tomlion

CinemaLion Presents - Miért szeretünk nézni filmeket?

Visszatértem!

Magánéleti dolgok, illetve a Podcast miatt az elmúlt fél évben elhanyagoltam a blog-ot és a videókészítést. Ezért elnézést kérek, Én sem tudtam, hogy így alakulnak a dolgok. Azonban azt ki kell jelentenem, hogy a kezdeti fázisban havi 1 videónál többre ne számítsatok, mert a vírus, a munkám és a család miatt továbbra sem tudok úgy foglalkozni a projektjeimmel, mint régen, viszont most nem fogok szónélkül eltűnni. Visszatérésem jeléül pedig készítettem egy emlékeztető videót mindenki számára, akik tudni szeretnék, hogy miért is szeretünk nézni filmeket? :)

Szólj hozzá!
2021. március 08. 14:48 - Tomlion

Beware! Children at Play (1989) - Audiokommentár BEST OF

Tudom, tudom! Az elmúlt néhány hónapban egy picit eltűntem, de az élet sokszor közbeszólt (khm... vírus), plusz nagyban készülök az angol nyelvvizsgámra, ami a hónap végén lesz. Sajnos a jövőhónapot is nagyban munkával fogom tölteni, ellenben a Filmnéző Podcast továbbra is nagyban megy, ugyanis a kollegákkal közösen megnéztük a Beware! Children at Play című förtelmet és készítettünk hozzá egy Audiokommentárt. Ez pedig egy megvágott BEST OF válogatás a legemlékezetesebb részekkel, de a teljes kommentárt a TOVÁBB után kattintva megtaláljátok!

Tovább
Szólj hozzá!
2020. május 22. 09:00 - Tomlion

CinemaLion - Herbie Retrospektív

Egy bő fél éves csúszással ugyan, de végül megjelent a bő másfél órás hosszúságú Retrospektíven a Kicsi kocsi filmszériáról! A videóban megemlített linkek a TOVÁBB után találhatóak meg. Csak annyit tudok mondani, hogy készítsetek elő a popcorn-t, meg üdítőt és jó szórakozást hozzá!

Tovább
3 komment
2020. május 06. 08:03 - Tomlion

4 éves a CinemaLion!

Hihetetlen, de már 4 éve volt, hogy a Baaad Movies által meghirdetett 6. Filmelemző Oscar alkalmával elkészítettem az Elrabolva 3 videómat, ahol 5. helyezést értem el. Ezen alkalomból kifolyólag a közel jövőben elkészül a már fél éve megígért Herbie Retrospektív videóm. Addig is, hogy megünnepeljük ezt az időszakot kirakom az első bemutatómat, ami szerintem egész jól öregedett a mostani standardjaimhoz képest, ahol maximum 1-2 dolgon változtatnék, esetleg néhány filmes bevágást is lerövidítenék egy picit, hogy feszesebb legyen a tempója. Ettől függetlenül kezdésnek nem volt rossz! ;)

Szólj hozzá!
CinemaLion
süti beállítások módosítása