CinemaLion

2020. július 23. 11:40 - Tomlion

RetroLion - Nintendo Switch

Tudom, hogy két hónapja volt utoljára rendes bemutatóm, amiért elnézést kérek. Ezt viszont megtudom magyarázni, mert ennek az oka nem más volt, mint a mai videóm tárgya, a Nintendo Switch! Jó szórakozást kívánok hozzá. :)

Szólj hozzá!
2020. május 06. 08:03 - Tomlion

4 éves a CinemaLion!

Hihetetlen, de már 4 éve volt, hogy a Baaad Movies által meghirdetett 6. Filmelemző Oscar alkalmával elkészítettem az Elrabolva 3 videómat, ahol 5. helyezést értem el. Ezen alkalomból kifolyólag a közel jövőben elkészül a már fél éve megígért Herbie Retrospektív videóm. Addig is, hogy megünnepeljük ezt az időszakot kirakom az első bemutatómat, ami szerintem egész jól öregedett a mostani standardjaimhoz képest, ahol maximum 1-2 dolgon változtatnék, esetleg néhány filmes bevágást is lerövidítenék egy picit, hogy feszesebb legyen a tempója. Ettől függetlenül kezdésnek nem volt rossz! ;)

Szólj hozzá!
2020. március 31. 17:44 - Tomlion

Filmes napló: 2020 Március (LAST UPDATE!)

Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek... Legalábbis a blogomon utoljára! Sokat gondolkodtam ezen és sajnos abban a helyzetben találtam magamat, hogy az oldallal már hónapok óta nem annyit foglalkozok, mint amennyit szeretném. Azonban, mióta rendelkezem egy Twitter profillal, ahol rendszeresen írok aktuálisan látott filmekről, valamint a Filmnéző Podcast keretein belül is szoktunk beszélni filmekről, ahol részletesebben kifejtem az általam látott alkotásokról a véleményemet, mint itt, úgy érzem, hogy ez a hagyomány is elveszítette legalábbis számomra az értelmét. Mert ha láttam egy nagyon jó vagy rossz filmet, akkor a Podcast-en kibeszélem vagy csinálok róla egy bemutatót, aminek a szövegének megírása rengeteg időt vesz el. Azért is ma posztoltam ezt a bejegyzést, hogy ne tekintsétek Április elsejei tréfának! :D

ETTŐL FÜGGETLENÜL a bemutatóim folyamatosan posztolva lesznek ezen a felületen is, szóval nem leszek teljesen offline, csupán a videóim számára lesz ez a platform innentől kezdve elsődlegesen fenn tartva. A régi hűséges olvasóimnak pedig köszönöm ezt a 4 éves támogatás. Jöjjön tehát a márciusi hónapban látott filmek listája!

update3-970x546-1200x565.jpg

Tovább
Címkék: Filmes napló
2 komment
CinemaLion