CinemaLion

2022. december 17. 11:49 - Tomlion

RetroLion - PSP

Ebben a videóban bemutatom a PSP történetét, illetve az élményeimet erről anagyszerű kézi konzolról! 

Címkék: 2005 PSP RetroLion
1 komment
2022. november 14. 15:47 - Tomlion

Antikiller - Iskolai kalandok (Remake)

13 évvel ezelőtt jelent meg az első videóm, még pedig egy nyereményjáték apropójából, amit FreddyD hírdetett meg az Antikiller játékbemutatójának a szinkronparódiájának ötletéből fakadóan. Az a videóm még nagyon esetlen volt, ezért újra elkészítettem, ezzel is mutatva, hogy nem volt rossz maga az alap ötlet, csak még nem tudtam akkor a víziómat rendesen elkészíteni. 

A TOVÁBB után megnézhetitek az eredeti videót!

Tovább
Címkék: Extra Videók
Szólj hozzá!
2022. január 04. 10:26 - Tomlion

Trivia: Kaptár (2002)

 Visszatértem... Egy picit!

Végül nem úgy alakult az életem, ahogyan szerettem volna, nem negatív, hanem pozitív irányba, aminek hatására további befejezettlen forgatókönyveim várnek videóvá formálására. De mivel egy kicsit berozsdásodtam a videók készítésébe kipróbáltam ezt a rövidebb formátumot, ezzel vissza szokok a videó vágás művészetébe. A jövőben meglepetés vendégre is számíthattok ezekben a videókban!

Címkék: Trivia
2 komment
2021. április 06. 13:46 - Tomlion

CinemaLion Presents - Miért szeretünk nézni filmeket?

Visszatértem!

Magánéleti dolgok, illetve a Podcast miatt az elmúlt fél évben elhanyagoltam a blog-ot és a videókészítést. Ezért elnézést kérek, Én sem tudtam, hogy így alakulnak a dolgok. Azonban azt ki kell jelentenem, hogy a kezdeti fázisban havi 1 videónál többre ne számítsatok, mert a vírus, a munkám és a család miatt továbbra sem tudok úgy foglalkozni a projektjeimmel, mint régen, viszont most nem fogok szónélkül eltűnni. Visszatérésem jeléül pedig készítettem egy emlékeztető videót mindenki számára, akik tudni szeretnék, hogy miért is szeretünk nézni filmeket? :)

Szólj hozzá!
CinemaLion
süti beállítások módosítása