CinemaLion

2017. augusztus 05. 10:00 - Tomlion

Star Wars a Klónok háborúja és Star Wars Lázadók Bemutatók! (ANGOL)

Annyira nem rajongók a Star Wars előzmény filmekért (a Zsivány Egyes is csak elment 10/6), azonban mindig is nagyon szerettem az előzmény Trilógia alapján készített Klónok háborúja sorozatot. Sikerült mind azokat a hibákat kijavítania, amiket sokan nem szerettünk az előzményekben, ami pedig a legfontosabb, kibővítette az Univerzumot. Ebben a videóban, amit a The Cosmonaut Variety Hour nevű Youtube csatorna készítője csinált jobban összefoglalta a gondolataimat a sorozatról, mint én valaha is képes lettem volna! Az általam nagyon nem kedvelt Star Wars Lázadókról is készített egy bemutatót, amit a TOVÁBB után nézhettek meg. ;) 

UI: Pár napra elutaztam, így egy picit szünetel a Blog, de amint visszatérek folytatom a következő CinemaLion Bemutató készítését, valamint újabb Írásos kritikákkal is fogok jelentkezni. Addig is legyetek jók!

Címkék: Extra
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr112717894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása