CinemaLion

2016. december 31. 13:22 - Tomlion

Tervek a jövő évre, valamint... BUÉK!

88830-buek-2017.jpg

A 2016-os év hamarosan véget ér, ezért mindenkinek szeretnék köszönetet mondani (még ha nem is vagyunk sokan) azoknak, akik rátaláltak a Márciusban indított blogomra, és azóta követnek. A jövő évre megszeretném tartani a szokásos dolgokat, amik idáig beválltak. Szeretnék minél több írásos kritikával jelentkezni, ami az ünnepi időszak miatt Decemberben nagyon megritkultak, valamint a havi egy CinemaLion bemutatóval.

Szeretnék gyakrabban jelentkezni videókkal, de mivel elsősorban a beszédkészségem mégmindig nem a legjobb, mert, ha improvizálok rengetegszer dadogok és össze vissza mondom az információkat. Ezért szükségszerű számomra elsőnek a forgatókönyv elkészítése, valamint a beszédem megvágása, ami a videóim elkészítése folyamán rengeteg időt vesznek el. Gondolkodok improvizált vlog stílusú rövid kritikákon is, amik felváltanák az irásos kritikák egy részét, így gyakrabban tudnék jelentkezni, és a beszédkészségem is fejlődne, ennek köszönhetően pedig a Film Bemutatóim is gyorsabban elkészülnének.

Egy másik nagy dolog, amibe bele fogok vágni, hogy Január 1-től December 31-ig végig fogom nézni a legrégebbi filmszériának az összes epizódját (havi 2-3 film), ami nem más, mint a James Bond filmek! Gyerek koromban már láttam néhány Bond filmet, de akkor még túl fiatal voltam, hogy megértsem őket, valamint már nem is emlékszem rájuk. Egyedül a Craig filmeket ismerem, amik tényleg bevezettek ebbe a világba. Az érdekesebb filmekből biztosan fogok írásos kritikákat is írni, de ha lesz olyan film, amiről tényleg érdemes részletesebben beszélni, akár CinemaLion epizódot is csinálhatok belőle... De ez még a jövő!

Köszönöm szépen a figyelmet, jövőre ismét jelentkezek, addig is, Sziasztok!

116567.gif

Címkék: Extra
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr5612085881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása