CinemaLion

2017. augusztus 03. 19:20 - Tomlion

Trailer vélemények: Rocko modern élete (TV film)

 Bizony! Hey Arnold mellett a kedvenc Nickelodeon sorozatom Rocko modern élete is kap egy TV filmet. Vajon a film megfogja állni a helyét? Én bizakodok!

Amit az (őrült) ízelítő alapján megtudtam érteni a hőseink Rocko, Heffer (magyarul Melák), és Gilbert egy űrhajónak a segítségével véletlenül előre utaztak az időben a 90-es évekből a 21. századba és megtudják, hogy mennyivel másabb a jövő (jelen), mint a jelen (múlt)! A film szerintem teljes egészében a mai világot fogja kipraodizálni és remélem egy komolyabb, búrkolt társadalom kritikával is fog a film rendelkezni, mert annak ellenére, hogy a 90-es évek egy sokkal egyszerűbb időszak volt nem jelenti azt, hogy rosszabb volt akkor az élet. Szerintem valami olyasmit fogunk látni, hogy Rocko a kezdeti lelkesedés után megunja a mai komor, közvetett világot, ahol mindig rettegni kell és a kapcsolat tartás már csak számítógépeken/telefonokon keresztül  zajlanak, ami miatt a legjobb barátai elhidegülnek egymástól, nincsen magán élet és az elét is sokkal bonyolultabb mint valaha.

Természetesen nem szeretném, hogy a TV film egy nagyon erőteljes üzenettel rendelkezzen, mert az ízelítő konkrétan megmutatja, hogy a sorozatra jellemző humor és animációs stílus még mindig megmaradt, nem kellett már-már túl sterilizálni a látványvilágot, mint a manapság megjeleneő (nem mellesleg nagyon jó) animációs sorozatokat. Radióaktív anyagtól végtagok nőnek a szereplőknek, ha a szereplők megsérülnek az még a határon belül, viccesen undorító, a poénok egy picikét bugyuták, mint a legtöbb 90-es években készült rajzfilm sorozatnak volt. ;)

Nagy nosztalgia bombának fog ígérkezni, ami bersze soha nem baj, de remélem meg fog állni a saját lábán egy önálló alkotásként is. Viszont az eredeti alkotók visszatértek a filmre, szóval van egy olyan érzésem, hogy ez nem egy Pindúr Pandúrok (2016) lesz belőle. Hanem Rocko, már ténylegesen modern élete!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr1712717808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2017.08.04. 10:13:23

Ritka az, hogy rajzfilm érdekel, de ez igen.
CinemaLion
süti beállítások módosítása