CinemaLion

2017. augusztus 24. 10:45 - Tomlion

Galaxis Őrzői Vol. 2 főcím stílus (mém)

A Galaxis Őrzői második része egy nagyon kellemes film volt (Kritikát ITT elolvashatjátok), aminek az egyik legnépszerűbb része Baby Groot volt. Rögtön be is mutatkozott az egyik legcukibb főcímmel, amit egy film nyújtani tud! Ebből az internet pedig rögtön csinált is egy mém-et, aminek az a lényege, hogy a Mr. Blue Sky - ELO című számát, ami a főcím alatt hallható ráillesztették híres akció jelenetek alá és a megfelelő pillanatban (mint a filmben) Freeze Frame-zik a jelenetet. Ennek volt az (egyik) első képviselője a Kingsman verzió!

(Ami a bejegyzés megjelenésekor már majdnem elérte az 1 milliós nézettséget!)

Éppen ezért én is beszáltam a mém gyárba és rögtön csináltam kettő rövid videót! Az egyik az Elrabolva egyik jelenete, a másik pedig Peter Griffin vs Liam Neeson harca. A Tovább után láthattok még egy pár videót, amik nekem nagyon bejöttek, de a youtube tele van ezekkel a videókkal! Nektek melyek a kedvenceitek?

Itt pedig láthatjátok néhány kedvencemet! ;)

Még az első filmmel is működik! ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr7812776102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása