CinemaLion

2017. március 08. 18:12 - Tomlion

Miért nem jelentkeztem eddig?

Videókat készítek! 

9667b919f43b488957a7db3bb98a26af.jpg

Mivel már lassan egy éve készítek Bemutatókat egyre jobb vagyok benne. Amikor elkészítek egy videót azt gondolom róla, hogy a következő már biztosan nem lesz olyan jó, de mire elkészülök vele azt gondolom, hogy már annál nem lesz jobb. Most is a negyedik Indiana Jones Bemutatónak a videóján dolgozok, ami a többi videómmal ellentétben már egy különlegesebb epizód lesz. Mivel azonban sokkal több munka van vele, mint általában, úgy döntöttem, hogy addig is dolgozok egy különleges, történelmi visszatekintős nagy valószínűséggel két (talán három) részes videóra, ami remélem elnyeri majd a tetszéseteket. Valamint tovább ismerkedek a videószerkesztő programmal, olyan dolgokat próbálok ki, amik a jövőbeli videóimat szinesebbé teheti. Most is egy nagyon sokára megjelenő alanynak az Intróján dolgozok, ami csak egy poén, de sok munka van vele, mert a videó hangjára kell megvágnom.

Röviden tömören sok a meló, mind videók és magán élet terén, ezért hanyagolom egy picikét az egyéb írásos vélemény kifejtéseket. De ezt fogadtam meg az év elején, hogy többet szeretnék foglalkozni a videókkal, és nagyon jó időtöltés a számomra, és amint látom sokan másoknak is tetszik a munkám. Azonban ne aggódjatok! Holnap jelentkezek egy Bejegyzéssel!

Címkék: Extra
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomlion.blog.hu/api/trackback/id/tr3212322961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
CinemaLion
süti beállítások módosítása